sokol balla dhe balina bodinaku

Search Results

3:18
Sokol Balla: Publikimet, akt terrorist ndaj meje Para disa ditëve u publikuan disa pamje filmike dhe foto personale të gazetarit të njohur Sokol Balla, drejtues dhe autor i emisionit “Top Story”. Videot ishin rezultat i një sulmi ndaj jetës private të gazetarit. Vetë Ball paraqet qëndrimin e tij Top Channel për ngjarjen.

Sokol Balla: Publikimet, akt terrorist ndaj meje Para disa ditëve u publikuan disa pamje filmike dhe foto personale të gazetarit të njohur Sokol Balla, drejtues dhe autor i emisionit “Top Story”. Videot ishin rezultat i një sulmi ndaj jetës private të gazetarit. Vetë Ball paraqet qëndrimin e tij Top Channel për ngjarjen.

InfoGlobi
23 Apr 2015 · 1K views
0:59
"Më duket se gjithë kohën, Arjola ka dashur të evitojë nominimin!" / Balina Bodinaku komenton debatin midis Donaldit dhe Arjolës @topchannelalbania @balinabodinaku

"Më duket se gjithë kohën, Arjola ka dashur të evitojë nominimin!" / Balina Bodinaku komenton debatin midis Donaldit dhe Arjolës @topchannelalbania @balinabodinaku

Big Brother Albania
14 Dec 2021 · 12K views
1:00
Per here te pare, Balina Bodinaku ndan me Ermalin ne "Nje kat me lart" shijen e një divorci. Çdo gjë, thotë ajo, lind e më pas vdes. Fal nje pyetesori krejt te vecante, Balina foli ne program per raportin disa vjeçar qe po jeton dhe ato qe partneri duhet te bej ne emer te dashurise. Per tu mos humbur biseda, te cilen e gjeni te plote ne Youtube, ne kanalin e INTv. #INTvAlbania #Njekatmelart

Per here te pare, Balina Bodinaku ndan me Ermalin ne "Nje kat me lart" shijen e një divorci. Çdo gjë, thotë ajo, lind e më pas vdes. Fal nje pyetesori krejt te vecante, Balina foli ne program per raportin disa vjeçar qe po jeton dhe ato qe partneri duhet te bej ne emer te dashurise. Per tu mos humbur biseda, te cilen e gjeni te plote ne Youtube, ne kanalin e INTv. #INTvAlbania #Njekatmelart

INtv Albania
18 Nov 2017 · 2.2K views
0:59
Balina Bodinaku dhe Arbër Hajdari përzgjedhin dy të preferuarit e tyre @topchannelalbania

Balina Bodinaku dhe Arbër Hajdari përzgjedhin dy të preferuarit e tyre @topchannelalbania

Big Brother Albania
8 Oct 2021 · 4.9K views
0:59
@ylllimani dhe Sokol Balla kete te shtune #TekUne. Vitin e Ri e nisim bukur! ❤😊 #Repost @intvalbania with @repostapp ・・・ Te shtunen #TekUne vjen Sokol Balla. Gazetari tregon me shume mbi jeten ne ekran dhe jashte tij. Edhe Ylli Limani ka disa histori per te ndare me ne. Na ndiqni kete te shtune. Ora 15:00 ne IN Tv @arjola_shehu @ylllimani #sokolballa

@ylllimani dhe Sokol Balla kete te shtune #TekUne. Vitin e Ri e nisim bukur! ❤😊 #Repost @intvalbania with @repostapp ・・・ Te shtunen #TekUne vjen Sokol Balla. Gazetari tregon me shume mbi jeten ne ekran dhe jashte tij. Edhe Ylli Limani ka disa histori per te ndare me ne. Na ndiqni kete te shtune. Ora 15:00 ne IN Tv @arjola_shehu @ylllimani #sokolballa

Arjola Shehu
5 Jan 2017 · 286 views
37:51
Pasditja ime nga Balina Bodinaku , 3 Tetor 2017

Një panoramike mbi Sigurinë Ushqimore në Pasditja Ime Ështe e vërtetë që prodhimet vendase janë BIO? Kush operatorë biznesi ushqimor duhet te zbatojë Ligjin 9863 (Për Ushqimin)? Si ështe situata e sigurisë ushqimore në vendin tonë? Këtyre dhe disa pyetjeve të tjera u munduam ti japim përgjigje në ambientet e RTSH, në programin e drejtuar nga Balina Bodinaku, Pasditja Ime. Me ndihmën e Shef Arvin Kita, u përpoqëm ti shpjegojmë teleshikuesve që Siguria Ushqimore nuk varet vetëm nga organet shtetërore por edhe nga vetë ata ne zgjedhjet që bëjnë. Ligji është i qartë, organet shtetërore perpiqen edhe më me forcë se vendet europiane për të shmangur pasigurinë ushqimore, por si vendet e zhvilluara na kanë mësuar, tregu komandohet nga konsumatorët. Nëse një thertore nxjerr ne treg produkte mishi pa etiketat përkatëse, ajo thertore duhet evituar. Nëse nje subjekt nxjerr ne treg produkte vëndase nën logon BIO pa asnjë lloj çertifikimi përkates, ato produkte duhen evituar. Nëse nje restorant/bar/fastfood/byrektore etj. nuk kanë në dukje trajnimet e personelit dhe dokumentacionet përkatëse, duhen evituar. Studio EON çertifikon, trajnon dhe kontrollon të gjithë klientët e saj. Çertifikimet tona nuk vijnë rëndom pas një pagese por pasi operatori i biznesit ushqimor ka kaluar të gjitha fazat çertifikimit për protokollin HaCCP(Hasap).

EON
5 Oct 2017 · 14K views