Zehava Createur Joaillier

Jewelry & Watches Store

Zehava este o casă contemporană și românească de bijuterii care a luat naștere în 2008, la inițiativa lui Daniel Teashala. Artizanul creează fiecare bijuterie în parte, astfel că fiecare piesă este unică.


Creativitatea, rafinamentul și prestidigitaţia aproape magică aduc viața în creațiile semnate Zehava Createur Joaillier.

Fondat în 2007, buticul Zehava este un spațiu unic unde vizitatorii pot descoperi o nou mod extraordinar de a se bucura de bijuteriile contemporane de lux.

Zehava înseamnă personalizarea absolută și implicarea ta în proces: bijuteriile pe care le alegi ar trebui să devină o extensie a ceea ce ești și a ceea ce iubești.

Bijuteriile Zehava

Piesele noastre scot în evidență persoanele care le poartă și nu încearcă să impresioneze privirile indiscrete.

Bijuteriile unice Zehava reprezintă femeile care le poartă: eliberate de constrângerile tradiționale și stufoase – libere să poarte piesele favorite în afara ocaziilor speciale și nelimitate de accesorii masive și nepractice.

Design-urile Zehava bazate pe forme moderne, stiluri fără vârstă, metale luxoase și pietre prețioase sunt menite a fi scoase în lume în fiecare zi de femei care adoră frumusețea bijuteriilor artizanale.

Colecțiile Zehava

Bijuterii matrimoniale exclusive, coliere și cercei sofisticați, inele și brățări rafinate – fiecare piesă este influențată de moștenirea artistică exotică a Etiopiei, țara originară a lui Daniel, și de propria sa interpretare a trend-urilor moderne de astăzi.