Une Jam Bavarez

Sports Team


"MIRSEVINI NE FAMILJEN BAVAREZE" FAQJA QE JEP CDO LAJM FLASH ME SHPEJTESI,SAKTESI.
BASHKOHU DHE TI ME BAVAREZAT MIASANMIA

0:29
Ne jemi ata
3 years ago
0:34
Javi Martinez
3 years ago