GoMentor Norge

Company

GoMentor er en ny online portal som vil revolusjonere hvordan samtaleterapi og coaching kan inngå i våre liv.


GoMentor er en ny online portal som vil revolusjonere hvordan samtaleterapi og coaching kan inngå i våre liv.

Hvorfor?
Mange lever ikke ut sitt fulle potensial - verken privat eller i jobbsammenhenger - fordi hverdagen deres er preget av stress, sorg, traumer, dårlige forhold, lav selvtillit m.m. Mange vil kunne hjelpes videre med profesjonell løsning - men dessverre finnes det fortsatt for mange som ikke søker hjelp, fordi det er for komplisert eller tabu. Det ønsker vi å endre på.

Overblikk og fritt valg
Først og fremst handler det om å få et overblikk. Vi har samlet alle psykoterapeutiske kompetenser på et sted, slik at du som bruker har full oversikt og står fritt til å velge den riktige hjelpen. Hos GoMentor tror vi på at en god match mellom mentor og bruker fører til de raskeste og beste resultatene. Derfor har du fritt valg på alle hylder og en rekke søkemuligheter, som gjør det enkelt å navigere seg fram til den riktige mentor. Alle mentorer på siden er representert med en informativ profilside, som gir en personlig introduksjon til den enkelte - kanskje utdypet med en blogg, artikler, filmer, bilder eller eksterne lenker. Den endelige beslutning kan også tas med hjelp av vurderinger fra andre brukere. Hos oss er alt synlig, enkelt og sammenlignbart.

Nye muligheter
Digitaliseringen har endret livene våre, og hvordan vi kommuniserer og interagerer med hverandre. GoMentor gjør samtaleterapi og coaching up-to-date ved å stille nye og bedre online medier til rådighet. Nå er det mulig å supplere de fysiske møtene mellom mentor og bruker med forskjellige online muligheter og tilbud - noe vi håper vil føre til at flere mennesker utnytter seg av muligheten for en bedre livskvalitet.