Lesara

Retail Company

Bij Lesara vind je de nieuwste trends voor mode en lifestyle altijd voor de voordeligste prijs. Kijk maar eens rond op www.lesara.nl!


Lesara is een onlineshop voor voordelige trendy mode en lifestyleproducten. Dagelijks wisselende topdeals en wekelijkse thema-events bieden Lesara-klanten een veelzijdig aanbod van uiteenlopende producten zoals dames- en herenkleding, sieraden, gadgets en woonaccessoires voor de hele familie.

Ga naar onze onlineshop:
https://www.lesara.nl

Bekijk beoordelingen van onze klanten:
https://www.lesara.nl/lesara-ervaringen

Alles over verzending, retouren, vouchers, nieuwsbrief en nog veel meer:
https://www.lesara.nl/hulp

Met meer dan 1.00.000 voordelige producten – met kortingen tot 80% - belooft Lesara.nl een unieke shopervaring.

Lesara staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie. Dat wordt voornamelijk weerspiegeld in het inkoopproces van het bedrijf:
• Door direct samen te werken met wereldwijde producenten, zonder tussenkomst van tussenhandelaren, kan Lesara klanten trendy kwaliteitsproducten en merkartikelen voor een gereduceerd tarief aanbieden.
• Tegelijkertijd is Lesara in staat om snel te reageren op trends om zo klanten de nieuwste producten voor een topprijs aan te kunnen bieden.
• Ook belooft Lesara snelle levertijden, zodat klanten zo snel mogelijk kunnen genieten van de leukste aanbiedingen.

Lesara is in 2013 opgericht door Roman Kirsch, Matthias Wilrich en Robin Müller en bestaat uit een divers en internationaal team van inmiddels 250 gedreven medewerkers. In de kantoren in Berlijn en Guangzhou wordt in een ongedwongen sfeer gewerkt aan de missie om trendactuele producten en exclusieve deals voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer informatie over Lesara vind je hier:


Instagram:
https://www.instagram.com/lesara/

Pinterest:
https://www.pinterest.de/lesara/

Google+:
https://plus.google.com/+LesaraDeDeals/posts

Twitter:
https://twitter.com/lesara_online

Youtube:
http://www.youtube.com/c/LesaraDeDeals