Magic Star

Professional Service

Inspire your Magic!


Het begin der wijsbegeerte is verwondering - Plato

Magic Star

Magic staat voor de mogelijkheid/keuze die elk mens heeft, om te leren vol verwondering te kunnen kijken naar alles wat het leven brengt.

Star (het pentagram) staat voor de onderlinge verbinding van alles om ons heen.

Als mens erken ik dat onze intelligentie ons een unieke verantwoordelijkheid geeft over het milieu, onze eigen daden en de consequenties daarvan.
Niet vanuit angst voor regels of karma. Maar met het besef dat de aarde levend is en alle levensvormen heilig en onderling verbonden zijn,
bekijk en behandel ik de wereld vanuit respect, eerbied, bewondering en vooral waardering. Zolang het niemand schaadt, doe wat je wilt.

Inspire Your Magic!

Sinds ik begon met mensen te werken in 2004, bleek ik een bron van inspiratie te zijn voor hun zelfontplooiing, (zelf)inzicht en groei. In de periode dat ik bezig was met het geven van danslessen merkte ik dat mijn sterkste motivatie was dat ik mijn leerlingen kon laten zien dat ze het onmogelijke kunnen bereiken met hun lichaam en geest. Door de jaren heen ben ik behalve het geven van die lessen me steeds meer gaan verdiepen in andere mogelijkheden in het bereiken van groei, inzicht en ontwikkeling en daardoor geluk en rust.

Het is mijn overtuiging dat mensen alleen gelukkig kunnen zijn als ze accepteren wie ze zijn en balans vinden tussen hun persoon en de uitdagingen die op hun pad komen. Zelf ben ik iemand die niet vaak de weg van de minste weerstand heeft gevolgd en ik heb ervaren hoe belangrijk die balans is. Dat heeft me in belangrijke mate gevormd en inzicht gegeven in mijn passie, de menselijke psyche en haar mogelijkheden. Mijn weg heeft me ook gesterkt en me geleerd dat falen niet bestaat en dat fouten leermomenten zijn die samen met successen het leven zijn. De manier waarop je naar een gebeurtenis kijkt bepaald wat je ziet. Die positieve gedachtenkracht is dan ook iets wat ik graag overbreng op mensen die te kampen hebben met allerlei vormen van stagnatie op welk gebied dan ook in het leven. Als mensen dat inzicht hebben kunnen ze zelf vorm geven aan hun leven en is alles mogelijk.


Magic Star maakt gebruik van verschillende methodieken.
Zoals meditatietrainingen, natuurgeneeskundige en energetische behandelingen, tarot en personal life-coaching.