Beauty Jameela HQ

Health/Beauty

ANDA ADA MSLH MUKA BERMINYAK? MAKEUP TAK TAHAN LAMA? MUDAH BERCAPUK BILA BERPELUH?


KINI MSLH MUKA BERMINYAK BOLEH DI ATASI DGN PRODUK YG SGT BERKESAN SGT CEPAT DAN SGT MUDAH


MEMPERKENALKAN


SET ANTI MINYAK 1ST UTK WANITA YG ADA MSLH MUKA BERMINYAK

1:07
MAKEUP PUN BOLEH LEMBAPKAN KULIT MUKA . https://senang.la/nak/MakeupLembapKulit . . SAPE YG KENA BACA INFO INI SMP HABIS? . . YG ADA MSLH MUKA KERING SMP MENGELUPAS.. kena baca smp habis.. sbb info ni sangat berguna utk rawat muka kering.. Jika tidak kulit kering boleh buat muka jadi mengelupas dan cepat tua . . MUKA BERMINYAK YG TERUK.. pakai mcm² tapi muka masih berminyak.. letak la apa jenis makeup pun kat muka.. mesti tak tahan lama.. dan mudah bercapuk . . ADA MSLH MUKA YG TAK SETTLE².. Dah try mcm² skincare.. muka masih teruk.. jeragat makin bertambah.. jerawat mesti naik bila salah pakai produk . . YG NAK TRANSFORM MUKA JADI CANTIK TANPA PERLU TGU KESAN BERBULAN².. dan dah byk kali terpedaya dgn janji manis produk skincare.. smp kena repeat 5-6 kali utk nmpk hasil.. last sekali takde apa² kesan . . Cepat klik ni 👇 https://senang.la/nak/MakeupLembapKulit . . . OK. Sebelum tu nak bg tau uolls.. . . Video ni Zura share mcm mana dia jaga kulit muka dia supaya sentiasa lembap.. Walapun cuaca sejuk dan kering masa kat Korea. . . Zura cuma pakai 3 produk ni . . 1.. AQUA VIT-C SERUM 2.. BIDADARI FOUNDATION 3.. BEDAK BOTOX . . Takde pun pakai produk skincare lain selain 3 produk ni . . Dengan 3 PRODUK ni je muka yg kering akan jadi lembap. Muka jadi lebih flawless dan gebu. Dan makeup ni mampu menyerap MINYAK kat muka yg berlebihan. . . Biasanya harga utk 3 produk ni ialah RM180 . . Utk promosi terbaru anda boleh redeem Voucher RM100 utk setiap belian 2 SET . . BUKAN RM 360 . BUKAN RM 330 . BUKAN RM 280 . . Tapi dgn VOUCHER RM100 ni anda dapat 2 set ni hanya RM260 . . Ya.. Betul !!! . . 2 SET RM260 . . Kalu nak VOUCHER RM100 klik 👇 . https://senang.la/nak/VoucherRM100 . https://senang.la/nak/VoucherRM100 . https://senang.la/nak/VoucherRM100 . . . PENTING: Voucher RM100 ini sangat TERHAD. Mungkin hari ini hari terakhir promosi ni . . Untuk info lebih lanjut terus ke link wasap ni . https://senang.la/nak/MakeupLembapKulit
2 months ago
0:42
311170659514499
5 months ago
0:38
BUKAN NAK PUJI TAPI SERIUS MAKEUP SANGAT TAHAN LAMA MAKIN LAMA PAKAI MAKIN GLOWING . . NAK ORDER? . KLIK > www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox . ATAU . PM SEKARANG! . . . Sape tak jelous tgk muka member opis cantik halus gebus. Especially bila klua mkn ramai terasa sgt diri ni nothing. Bukan tak pakai makeup. Tapi byk yg tak sesuai sbb muka ni jenis berminyak. Makeup selalu tak tahan lama. Bercapuk bila berpeluh. . . Ada juga try makeup yg branded tapi tula mahal sgt. Bila pakai yg biasa mula la naik jrwat. Ada yg pakai tu stil nampak jrgt kat muka. . . Kalu dapat nak juga stay lama pakai satu produk. Tak payah nak tukar. Yg penting lulus KKM. Mesra solat. Dan takde kesan sampingan. . . ADA KE? . . Kalau anda suka tanya soalan direct leh terus wasap atau pm kat bwh ni utk tau jawapan. . Boleh tanya sekali promosi TERBARU . . Atau boleh terus baca post ni.. silakan 😀 . . =========== BETUL KE BERKESAN =========== . . Jom tengok punca dulu sebelum lihat samada berkesan atau tak . . MASALAH yg biasa wanita umur 30 ke atas hadapi zaman ni ialah muka berminyak. Antara faktor mslh ini terjadi . . 1. STRESS - Selalu tertekan kerana byk berfikir tentang kerja dan keluarga . . 2. TAK CUCI MUKA DGN BETUL - Bukan tak nak cuci muka, biasanya sbb terlupa kerana byk fikir kan hal kerja dan keluarga tadi . . 3. TAK GUNA TUALA KHAS MUKA - Opssss.. lepas ni kena cari. Hihihi. . . 4. PAKAI KRIM FOUNDATION BERASAKAN MINYAK - Biasanya punca dari salah maklumat tentang jenis kulit muka. Sbb tu ada yg pakai muka jadi kilat atau jrwat makin naik. . . 5. KURANG INFO TENTANG PENJAGAAN MUKA UTK KULIT BERMINYAK - Ada yg tak tau jenis kulit muka dan apa punca yg buat kan muka berminyak makin hari makin teruk. . . . Jika anda dah tahu semua info ini, TAHNIAH! . . Cuma KURANG lagi satu perkara yg anda PERLU TAHU . . Muka Berminyak HANYA SESUAI makeup jenis SERBUK atau KOMPAK dan KRIM FOUNDATION yg berasaskan AIR . . =========== MUKA BERMINYAK HANYA SESUAI PAKAI BEDAK JENIS KOMPAK & KRIM FOUNDATION TAK MINYAK =========== . . So sbb itu #BEDAK_BOTOX dan #BIDADARI_FOUNDATION adalah jawapan kepada BEBAS MUKA BERMINYAK! . . =========== NAPE BEDAK BOTOX DAN BIDADARI FOUNDATION PILIH TERBAIK =========== . . 1. BAHAN SEMULAJADI.. Ia mengandungi khasiat ARGAN OIL, MINYAK JARAK & LILIN LEBAH bagi supaya merawat kulit dari jerwt & jrgt lebih berkesan.. menghaluskan kulit muka mcm bayi tanpa kesan sampingan . . 2. TEXTURE SGT HALUS.. Makeup akan lebih rata dan lebih ringan tanpa penyumbat pori dan coverge yg lebih sekata dan tahan lebih lama . . 3. EJEN ANTI MINYAK.. Formula terbaru ini berkesan untuk menyerap minyak berlebihan dimuka buat muka kelihatan lebih glowing dan lebih flawless makin lama dipakai . . 4. KOMPAK DAN JIMAT.. Mudah nak bawa ke mana je dan boleh tahan hingga 6 bulan. Sgt jimat dan sgt berbaloi sbb tak perlu restok byk kali. . . 5. JAMINAN KUALITI ANTARABANGSA.. Telah terbukti bagi yg pernah pakai produk branded ternyata kualiti setandign dgn produk antarabangsa.. Masih boleh guna makeup yg high class tetapi harga yg sgt berbaloi. . . =========== SEJAK 2015 =========== . . Ia telah berada di pasaran sejak 2015. Hanya boleh di order secara terus dari HQ melalui PESBOK BEAUTY JAMEELA HQ SAHAJA . . Semua order akan di hantar terus melaui POS LAJU terus ke rumah atau opis anda. Tak perlu nak klua rumah. Jimat kos minyak dan jimat masa. Postage di buat SETIAP HARI. Cut off time jam 2pm untuk penghataran hari yang di sama. Paling cepat SEHARI DAH SMP! . . Sangat cepat dan sangat mudah. . . Komen PM SEKARANG . Komen PM SEKARANG . Komen PM SEKARANG . . Staf kami akan terus wasap untuk bantu anda . . KLIK www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox . . =========== TESTIMONI =========== . . "Bedak & foundation ni best sgt.. Muka dah tak berminyak dan melekit. Tadi pegi sekolah time berpeluh rasa takde bercapuk lagi" - #Cikgu_Rohana, 34, Shah Alam . . "Ok sgt.. muka tak nampak berminyak.. guna sekali je.. taha sampai ke petang.. jimat" - #Pn_Nina, 38, Kuala Lumpur . . "Tu la member tegur tadi nampak berseri2.. penangan bedak botox jameela.. Best sgt mmg lain bedak ni halus gebu gitu" - #Pn_Nora, 30, Johor Bahru . . "Seyes ckp akk serasi guna foundation nga bedak tu.. Dh nmpk perubahan.. Dh xde muka kusam/kelabu" - #Pn_Aini, 42, Alor Setar . . "Dah masuk 4 kali sy order dan yg lagi bess.. jimat sgt.. simpan sikit dah bolih nmpk cantik.. terima kasih ya" - #Pn_Rina, 35, Kota Kinabalu . . =========== OFFER TERHAD SEKARANG ========== . . NAK DPT KAN HARGA PROMOSI? . Jangan tunggu harga kembali kepada harga asal . . Komen PM SEKARANG . Komen PM SEKARANG . Komen PM SEKARANG . . . NAK CLAIM OFFER TERHAD? . KLIK www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox www.wasap.my/60143050595/tt_BedakBotox . . CLAIM OFFER YG TERHAD NI CEPAT!
8 months ago
3:02
Tutorial Makeup
10 months ago
5:21
MOOD RAYA IS ON NOW BAYBEH . . Sambil beli baju raya, bakar lemang, rebus ketupat, drive balik kg. Atau yg masih keje tgh tgu boss approve cuti raya. . . Jom layan video klip yg sgt cute dan senikata lagu yg sgt lucu. Pasti uols tak mau ketawa sorg2. Mesti siap ajak asben dan anak2 tgk. Seyes ni. . . ========================= Khas untuk kaum WANITA plak ========================= . . Anda jangan lepas peluang utk try BEDAK BOTOX sempena RAYA 2018 ni. . . Make sure RAYA 2018 ni anda jadi RATU RAYA 2018. . . Pastikan semua org yg anda jumpa RAYA buat muka seoalah mcm nak tanya... . . "Ambooi cantik muka.. pakai apa tu.. habaq mai" . "Ni dah pukul 3 petang.. maintain je makeup.. apa rahsia!" . "Tudiaa mcm retis korea skrg.. baru je jumpa bulan lepas.. dah lain naaa sekarang" . . . 7 SBB NAPE ANDA KENA TRY BEDAK BOTOX UTK RAYA NIE . . 1... TAK BERCAPUK TIME BERPELUH.. Ramai sedara mara akan terkesima bila tengok makeup uols langsung tak bercapuk wlpun lepas beraya rumah yg ke 13!.. Bedak serap peluh tawww . . 2... TAK MELEKIT.. Jgn spoil kan Raya uols sbb muka berminyak selalu buat makeup dan muka jadi melekit.. Mmg kena ada try BEDAK BOTOX.. Licin & gebu gitewww.. Ni lah Bedak Anti Minyak pilihan No 1 wanita Malaysia . . 3... MENCERAHKAN WAJAH... Sape yg nak kulit cerah time RAYA ni.. Mesti ada BEDAK BOTOX.. sgt halus sgt ringan . . 4... MELEMBABKAN KULIT KERING & KERIPUT... Yes! Takkan ada mslh muka kering especially time berpanas dlm kereta masa jam nnt.. Muka sentiasa FRESH jer dari pagi smp ke petang . . 5... KULIT JADI LEMBUT... secara semula jadi dan bersinar blink blink time raya nnt.. Semua org akan jealous... Hihihi . . 6... MERAWAT KULIT TERBAKAR.. (Sunburn) sambil2 RAYA nnt tak perlu risau dah kulit Sunburn dgn protection SPF . . 7... AWET MUDA... Plg berkesan mengembalikan wajah muda dan berseri time RAYA nnt khasiat dari Vitamin E Argan Oil . . #beautyjameela #hatikutergoda #botoxcompactpowder #bedakbotox
1 year ago
0:38
KERJA DI TEMPAT PANAS PON, #KULIT KEKAL GLOWY TAU U OLLS. . . U olls yang ada masalah muka berminyak.. Jenis tak boleh kontrol.. teruk.. Pada hal dok dlm ekon tu.. Bila pakai mekap for sure la mudah nak bercapok.. Asyik nak tachap jer kann.. Tak syokkk.. . . Kalu uols ada mslh tadi.. so uols mesti torai BEDAK BOTOX Beauty Jameela ni.. Sbb.. Ni la the one and only Bedak Botox yg dah bantu ramai org.. yg ada mslh sama macam uols tau.. . . Texture Bedak botox yg sgt halus ni.. sgt berkesan serap dan kontrol minyak kat muka yg teruk.. So bila minyak kat muka tu dah kurang.. makeup akan jadi lebih tahan lama.. muka plak nampak glowing dan floles.. . . Makin cantik gitew.. bertambah yakin nak jumpa kawan.. Especially sape yg keje jumpa org.. Nak selpie manjang pun tak jadi masalah dah lepas pakai bedak botox ni. . . Dgn fungsi ejen anti minyak ni.. sekali sapu je abis minyak kat muka settle.. Nak lagi WOW cuba torai pakai dengan SET BIDADARI BARU.. muka minyak tukar jadi putih gebu.. Konpem lepas pakai seminggu member tegur dagu makin runcing.. kelaz gitew.. . . Feeling riang gumbira macam burung burung terbang di awan kalau wajah cantik sepanjang hari kan. . . Amboi.. amboi.. amboi.. minat kerr? . . Kalau dah minat piyem la tepi… Ramai gegadis staf Kak Niki sedia laga laga pipi nnt.. Ewahhh . . ❤❤ . . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . . . Info ringkas pasal Bedak Botox ni. . . =============== 5 KEISTIMEWAAN “BEDAK BOTOX” INI =============== psst.. poin no 3 tu mesti uols suka . . (1) AGEN ANTI MINYAK.. Penyerap minyak paling berkesan dan paling pantas. Rasa konfiden bila jumpa kwn atau jiran2 bila muka dah tak berminyak. . . (2) TEXTURE SANGAT HALUS..Bila bedak sgt halus satu2nya bedak yg sesuai utk semua jenis kulit cerah mahupun tak cerah dan TAK MELEKIT . . (3) TAHAN DAN JIMAT..Modal sekali je. Bedak boleh tahan pakai 6 bulan. Jimat dah tak perlu nak beli bedak tiap2 bulan. Boleh shoping tudung fareeda 7 helai. . . (4) KUALITI ANTARBANGSA..Muka cantik seakan pakai bedak mahal. Smpkan kwn ingat kita pakai bedak ESKAYTO . . (5) KESAN GEBU DAN PELOLES SEPANTAS 3 SAAT. Tak perlu nak bermake up bagai dan habis masa lama dpn cermin. Sapu nipis2 pun dan cantik mcm nelopah. . . Kalau dah minat piyem la tepi… Ramai gegadis staf Kak Niki sedia laga laga pipi nnt.. Ewahhh . . ❤❤ . . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . [ PM NOW FOR KOMBO & LIMITED FREE GIFT ] . . #BeautyJameela #BedakBotox #SetBidadari
1 year ago