Fysiotherapie Govert Flinck

Physical Therapist

Volg de ontwikkeling van diensten en producten van fysiotherapie 'van Woelderenlaan' en Govert Flinck


Praktijk voor fysiotherapie van Woelderenlaan is gelegen aan de Burgemeester van Woelderenlaan 10 te Vlissingen. Vanaf december 2011 zijn wij een tweede vestiging gestart in het Gezondheidscentrum Govert Flinck, Govert Flincklaan 51 te Vlissingen.

De maatschap is een professionele en vooruitstrevende praktijk. Wij bieden, naast fysiotherapie, vele gespecialiseerde behandel- en trainingsmogelijkheden aan voor alle soorten klachten. Zie verder bij "specialisaties" en "groepsbehandelingen".

De fysiotherapeuten staan ingeschreven in alle relevante kwaliteitsregisters en volgen bij- en nascholingen om de kwaliteit te waarborgen.

U staat bij ons centraal en samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Het team besteedt veel aandacht aan persoonlijk contact en individuele begeleiding van haar cliënten. Wij proberen u een prettige sfeer te bieden in een veilige, hygiënische en op privacy gerichte werkomgeving. Zowel bij uw behandeling als bij het vaststellen en bijstellen van onze visie en ons beleid proberen wij oog te hebben voor de wensen en behoeften van onze klanten.