Beuk Horeca NV

Restaurant Wholesaler

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek.


PROFESSIONELE HORECA INRICHTING

Beuk Horeca is totaalleverancier en houdt zich bezig met de levering en service van Horeca-apparatuur, Koeltechniek & Grootkeukentechniek. Tevens leveren wij luchtbehandeling & airconditioning systemen, grootkeukengereedschappen, vaatwastechniek, horecameubilair, kleinmaterialen / food service equipment voor horeca instellingen en bedrijfskeukens en restauratieve voorzieningen.

HET GROOTSTE KEUKENAPPARATUUR ASSORTIMENT

Vrijwel ons gehele assortiment (meer dan 20.000 artikelen) is te vinden in onze webshop. Mocht er onverhoopt iets niet op staan, dan is het raadzaam contact met ons op te nemen. Wij kunnen het vrijwel zeker ook leveren!

BEZOEK ONZE SHOWROOM!

Beuk Horeca richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op zoek bent: in onze showroom kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide assortiment. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; hier vindt u alles voor de professionele gebruiker.