Hotel Metropolis

Hotel

Recent awards: Traveller's Choice 2018 - Trip Advisor/ Elegenat LUxury Hotel of The Year 2017 - Luxury Travel Guide/ Cel mai bun hotel de cinci stele din Romania, neafiliat unui lant hotelier in cadrul galei Top Hotel Awards 2016 - locul2


Hotel ”Metropolis” este o provocare. O provocare pentru investitori, o provocare pentru orasul Bistrita si judetul Bistrita-Nasaud si o provocare pentru clientii sai. Aceasta provocare este adresata insa viitorului. Si reprezinta un mic moment de istorie pentru oras. Cunoscut pentru cladirile sale medievale, asociat de multi dintre vizitatorii sai cu legenda lui Dracula, vestit pentru livezile de meri care il inconjoara si punct de tranzit intre Transilvania si Moldova, orasului Bistrita i se asociaza acum o noua calitate. Va deveni nu doar un loc de trecere, mentionat fugar in notele de calatorie ori agendele oamenilor de afaceri, ci un loc in care poti petrece zile de neuitat, in care te poti relaxa la cele mai moderne standarde de calitate, acreditate la nivel international. Si asta atat pentru cei care aleg Bistrita ca destinatie turistica, cat si pentru cei care isi dezvolta afaceri si colaborari economice aici.

Un hotel de cinci stele in Bistrita reprezinta nu doar un lucru necesar, ci si o previziune legata de dezvoltarea orasului, atat pentru cei care il locuiesc, cat si pentru cei care investesc aici. Aceasta este o parte a provocarii lansata de Hotel ”Metropolis”.

Hotel ”Metropolis” isi doreste sa fie insa, in acelasi timp, un loc plin de viata, deschis atat pentru comunitatea locala, cat si pentru vizitatori. Salile de conferinte, restaurantul, piscina, sauna si toate utilitatile pe care le ofera la standarde similare celor din marile orase ale lumii ofera posibilitatea de a gazdui la cel mai ridicat nivel evenimentele cele mai importante ale orasului: simpozioane, conferinte, competitii, work-shop-uri, teambuilding-uri sau intalniri private. Impletirea armonioasa a vietii active cu relaxarea este o alta componenta a provocarii lansate de Hotel ”Metropolis”.

Nu in cele din urma, Hotel ”Metropolis” lanseaza o provocare pentru clientii sai. Care vor putea descoperi in Bistrita locul in care timpul petrecut este un timp castigat. Indiferent de motivul care i-a adus in acest oras. Pozitionarea sa centrala, in imediata apropiere a Parcului Central si pe marginea raului Bistrita, precum si serviciile complete pe care le ofera, transforma Hotel ”Metropolis” intr-o alegere obligatorie pentru oricine ajunge la Bistrita.

Pentru toate acestea nu avem nicio retinere in a va spune ca ”Ati venit cu bine la Bistrita! La Hotel ”Metropolis”!”

0:08
253551505407858
6 months ago