Artha Event

Event Planner

Salonul de evenimente Artha Park Event este reprezentat de un elegant cort in stil american imbracat in sute de drapaje de matase.


Artha Park Event este o alternativa inedita pentru orice fel de nunta la cort, botez la cort sau orice fel de eveniment la cort organizat in mijlocul naturii (ceremonii religioase, cununie civila). Fie ca va doriti o petrecere mica si intima pentru cateva persoane ori un eveniment urias, oferta noastra este gandita, astfel incat sa satisfaca cat mai multe cerinte.

Artha Park Event este locul ideal pentru botezuri, nunti la cort sau petreceri in mijlocul naturii, ceremonii religioase in aer liber, cununie civila> Este situat la doar 15 minute de Bucuresti, la intrarea in satul Snagov, pe malul lacului, pe al carui luciu se intinde un covor de nuferi, roz, unici in Europa.

Artha Park Event este o locatie complet amenajata pentru o nunta la cort, botez la cort sau pentru orice tip de eveniment (ceremonii religioase, cununie civila) care necesita eleganta, rafinament si mult profesionalism.

Salon de evenimente Artha Park Event este reprezentat de un elegant cort in stil american imbracat in sute de drapaje de matase, care poate gazdui pana la 300 persoane la mese sau 500 persoane standing (tip bufet suedez).

Ballroom Artha Park Event, aflat in mijlocul naturii, vine la pachet cu servicii de 5 stele; decorul, meniul si servirea fiind asigurate de o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu.

Pe langa set-up-ul natural de poveste, salonul cort poate fi aranjat dupa dorintele dumneavoasta si include dotari de top, precum: aer conditionat, candelabre, canapele suplimentare, ring de dans si terasa exterioara.

La Artha Park Event pot fi organizate si evenimente, precum: petreceri in aer liber, team building-uri, aniversari si onomastici pe malul lacului Snagov.

Alte activitati ce pot fi desfasurate pe lacul Snagov si in zonele special amenajate care afla pe proprietatea Artha Park Event:
Plimbari cu barca si caiacul
Echitatie
Tiroliana peste lacul Snagov
Activitati sportive
Concursuri
Teambuilding
Pentru copii

Loc de joaca in aer liber
Plimbări cu poneii si caii
Personaje de poveste super eroi de desene
Activitati sportive fotbal, volei, badminton
Dupa astfel de activitati, va veti putea reincarca cu energie savurand delicioasele preparate traditionale la gratar.