Semester i Österrike

Local & Travel Website

Den officiella Facebook-sidan för Österrikes Turistbyrå (www.austria.info). Här hittar du inspirerande bilder, nyheter, tips, evenemang och mycket mer!


Den officiella Facebook-sidan för Österrikes Turistbyrå (nationella turismorganisationen Österreich Werbung) etablerades som en öppen portal för främjande och utveckling av den österrikiska turismen och vi välkomnar kommentarer, bilder, videor och länkar från våra vänner. Vi uppmuntrar yttrandefriheten och den fria, ärliga och öppna diskussionen, men ber alla fans att agera ansvarsfullt och respektfullt.

Vi tar inget ansvar för kommentarerna från fansen på denna webbplats och det är viktigt att notera att inlägg på vår Facebook-sida vare sig representerar vår mening eller bekräftar dess riktighet.

Vi försöker regelbundet granska alla kommentarer och tar bort de som verkar olämpliga eller stötande, samt skräppost. Innehåll som bryter mot dessa regler kan vi ta bort eller förkorta. Vid upprepning kan vi förhindra användaren från webbplatsen helt.

Impressum
http://www.austria.info/se/allmaenna-villkor