DIGI

Cable & Satellite Company

www.digi.hu | Kábel- és Műholdas televízió szolgáltatás, Vezetékes- és Mobilinternet szolgáltatás, Vezetékes telefon szolgáltatás, DIGI Online


A DIGI cégcsoport Közép-Európa egyik meghatározó telekommunikációs vállalata, amely jelentős piaci szerepet tölt be hazánkon kívül Csehországban, Romániában.

Magyarország egyik legnagyobb műholdas szolgáltatója és 3. kábelszolgáltató.*

Telekommunikációs szolgáltatások:

- Kábel alapú szolgáltatások: TV + Net + Telefon (triple play)
- Műholdas szolgáltatás: Műholdas TV
- Mobilinternet (2011 óta, kiegészítő szolgáltatásként)
- Mobil alkalmazás: DIGI Online
- Tartalmi műsorszolgáltatás:

- DIGI Sport 1, 2, 3
- DIGI Film
- DIGI Life
- DIGI Animal World
- DIGI World

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (korábban: Egyesült Magyar Kábeltelevízió Kft.) 1996-ban alakult, hat kisebb kábeltelevíziós cég összeolvadásából. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég portfóliójában hamarosan megjelent a kábeltelevíziót, szélessávú, korlátlan internetet és alacsony havidíjú telefonszolgáltatását magába foglaló triple-play szolgáltatás.

A DIGI Kft. – optikai hálózatának bővítésével – vidéken is elindította kábeles szolgáltatását. A kiépített területeken rövid időn belül igen népszerűvé váltak a kiváló ár-érték arányú csomagok. E minőségi szolgáltatás által tovább bővült cégünk ügyfélbázisa, mely 2009 végére már közel hatszázezer előfizetőt számlált, mára pedig meghaladja a 800.000 kiszolgált háztartást.

A műholdas televízió szolgáltatás elindítása növelte a cég népszerűségét. A rendkívül kedvező árú csomagok az indulás évében hatalmas sikert arattak: több mint 100 ezer új előfizetőt hoztak, a piacon pedig negyvenszázalékos árzuhanást produkáltak. Alig két év alatt közel félmillióan választották a DIGI műholdas televízió szolgáltatását, amely ma is egyik legnagyobb előfizetői számmal rendelkezik hazánkban.

A DIGI 2009-ben létrehozta első saját gyártású tematikus tévécsatornáját a DIGI Sport 1-et, mely mára komoly elismertséget vívott ki magának a sportcsatornák körében.

2011-ben a DIGI Kft. elindította mobilinternet szolgáltatását, mely nagyobb szabadságot és kötetlen internetezést biztosít szinte bárhol. A DIGI ügyfélbarát árpolitikáját követve, az új szolgáltatás is kedvező fogadtatásban részesült.

Az egyre nívósabb sportjogoknak, melyek a DIGI Sport-hoz kerülnek – és a változatos magazinműsoroknak köszönhetően a jelenleg közel 1 300 000 háztartásban jelen lévő DIGI Sport nézettsége hétről-hétre magasabb.

2011. március 14-én egy újabb saját gyártású sportadóval bővült a DIGI kínálata: DIGI Sport 2 néven, melyen a futballmérkőzések mellett többek között a tenisz, motorsportok, atlétika vagy egyéb hasonlóan nagy érdeklődésre számot tartó sportesemények közvetítése is lehetővé vált.

A minőségi műsorkínálat bővítése érdekében a DIGI 2012 év végén újabb 4 tematikus csatornát indított útjára: DIGI Film, DIGI Life, DIGI World és DIGI Animal World néven. Az új csatornák neves forgalmazóktól vásárolt minőségi szórakoztató műsorokkal 24 órában, reklámmegszakítás nélkül kínálnak tartalmas szórakozást a DIGI előfizetőknek.

Mindezek mellett jelentős fejlesztéseket hajtott végre lakossági internetes szolgáltatásában: 2014. július elején az addigi internetes csomagjai sávszélességét 2,5-szer gyorsabb csomagokra növelte, majd július 15-én bevezette Magyarország leggyorsabb lakossági vezetékes internet csomagját, a DIGINet 1000-et.

2014 októberében a mobilfrekvencia tender elnyerésével a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.

2015. június elsejével újabb internet sávszélesség növelést vitt véghez, egy éven belül immár másodszor. Példának okáért a legkisebb, 50/30 Mbps le- és feltöltési sebességű csomag helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a hálón a DIGI előfizetői ezentúl. A sebességnövelés mindegyik internetes csomagot érintette.

2015. október elején DIGI Online néven elindította mobil eszközökön is nézhető televíziós szolgáltatását. Innentől a televízió és internet előfizetéssel is rendelkező DIGI ügyfelek bárhová, bármikor magukkal vihetik kedvenc TV csatornáikat!

2015. október 24-én egy újabb mérföldkőhöz érkezett a DIGI: elindította harmadik sportcsatornáját is, DIGI Sport 3 néven.

* Forrás: http://www.nmhh.hu – 2014. szeptemberi televíziós gyorsjelentés (előfizetői létszám) adatai alapján.