MH Audio and Lights

DJ

MH Audio and Lights Verhuur van Pro. Licht en Geluid


MH Audio and Lights: Uw partner in verhuur en verkoop van Pro. Licht en Geluid
MH Audio and Lights is een full servicebureau als het gaat om Licht en Geluid, artiesten, Dj's, Live Band of evenement. Ons bedrijf beschikt over een hoog kennisniveau in licht en geluid en ruim 20 jaar ervaring op diverse evenemententerreinen, bedrijfsfeesten, bruiloften, en levert hierin diensten en producten tegen een zeer betaalbaar tarief. Zowel grote als kleine bedrijven, stichtingen of verenigingen kunnen bij MH audio and Lights terecht voor betrouwbare, deskundige advisering en snelle, adequate ondersteuning. Het sleutelwoord voor MH Audio and Lights is maatwerk: Producten en diensten zijn zo nauw mogelijk afgestemd op de wensen, behoeften en het budget van de klant.
Specialist in diverse licht en geluid toepassingen
Van de bouw van een podium tot en met de complete techniek: MH Audio and Lights voert het uit en zorgt dat het werkt. Ons bedrijf kan dus fungeren als aanspreekpunt voor al uw evenementen groot of klein, in binnen en buitenland en heeft bovendien de kennis en ervaring om deze zaken als één goed samenhangend geheel te laten functioneren. Vanzelfsprekend kunt u ook voor één enkele ondersteuningsvraag of aankoop bij ons terecht.

Veelzijdig pakket aan diensten en producten
MH Audio and Lights biedt een veelzijdig pakket aan diensten en producten. Op de volgende terreinen kunnen wij iets voor u betekenen:

Professionele Licht en Geluid
Artiesten - ( allround ) DJ's - Bands
Bedrijfsfeesten - Promoties - Bruiloften - CD Presentaties - Horeca Audio apparatuur - Beamers
Technisch Personeel - Ondersteuning van uw evenement - Storingsdienst 24/7

Wil u meer informatie over onze diensten of aanbiedingen neem dan vrijblijvend contact met ons op