Indian Rhythms

Arts & Entertainment

Indisk dans med fokus på pedagogisk undervisning, kulturveksling, utvikling, kreativitet og integrering


Indisk dans for meg er terapi og jeg bruker mye av teknikkene for å hjelpe andre til å bli både bedre kjent med seg selv, og andre personer med samme interesser.

Chandra familien har drevet indisk danseskoler i 30 år ( 2 generasjoner) og har spredd kunnskaper om indisk kultur gjennom dans og musikk. Selv om metodene våre har vært dans, musikk og indiske rytmer har alltid menneskene og deres behov vært i fokus.

Våre prinsipper:
• Fysiologi
• Lytte
• Rytme
• Trivsel
• Samhold

Indian Rhythms underviser og opptrer med forskjellige danseformer:

Kathak
Hovedfokuset er likevel på Kathak, klassisk dans fra Nord India. De som ønsker eksamen rettet undervisning kan velge «master classes» slik at de kan få en til en undervisning og får muligheten til å ta eksamen.

Bollywood
Bollywood er ikke definert som en danseform fordi det er satt sammen av forskjellige danseformer fra hele verden. Likevel danses det på indiske rythmer og som regel til indisk tekst. Det finnes likevel mange forskjellige sjangere innenfor Bollywood dans, slik som klassisk, morderne og trenings bollywood.
Trenings timen blir lagt opp slik at vi går igjennom alle muskel grupper og treningen passer til folk i alle aldre. Alle deltakerne blir lært opp til å høre på kroppens signaler og bruke treingen som rehabilitering.

Bhangra
Bhangra er folkedans som originalt ble utformet og danset av menn. Det er store bevegelser og my akrobatikk. De siste 20 årene har det blitt veldig populært for jenter å danse bhangra like bra som mennene.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en prøve time!

Har du aldri danset indisk dans før skal vi sørge for å gi deg en kjempe opplevelse!!!

Ta kontakt på 40214885 eller pr mail: [email protected]

Vi har utviklet et godt samarbeid med Swagatam Tours PL.
Se mer om bedriften: http://www.swagatam.com