Hotel Ambassador-Shengjin

Beach Resort

Hotel Ambassador ndodhet ne vendin e quajtur Rana e Vogel , Shengjin , Lezhe , Albania. Pozicioni i tij prane detit dhe kodrat pas, ofrojne nje pamje te bu