TUI

Travel Agency

Velkommen til TUI Norge! Lik oss i dag og få gode tilbud, spennende nyheter, inspirasjon og hjelp til ferien.Retningslinjer for publisering på TUI Norge sin Facebook side:

Velkommen til TUI Norge! Her kan du dele reiseerfaringer, tips, delta i konkurranser, få tilbud på ferier med TUI og stille oss spørsmål.
Vi svarer på spørsmål og hjelper deg mellom kl 08-22 man-fre og kl 09-22 lør-søn.

Vi oppfordrer våre tilhengere til å dele og publisere innlegg på denne Facebook-siden, men vi har noen grunnleggende retningslinjer:

- Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som vi anser å være upassende, støtende, svertende, tatt helt ut av sammenheng eller i strid med Facebooks erklæring om plikter og rettigheter.

- Poster eller kommentarer fra falske profiler kan bli slettet.

- Personlig informasjon som ligger offentlig (bestillingsnummer, telefonnummer osv ) vil fjernes. Eventuell personlig informasjon bør du sende som direktemelding til oss.

- Vær oppmerksom på at synspunkter og meninger uttrykt av fans på denne siden ikke nødvenigvis representerer TUI sine meninger.

Vi svarer på alle spørsmål som er direkte til oss, så langt de ikke inneholder alvorlige personangrep, trusler, sensitiv informasjon, reklame eller spam.

Vi hjelper deg gjerne dersom du ikke er fornøyd med ferien din, men behandler ikke klager på Facebook. Dersom det er noe du ønsker å klage på kan du sende en mail til reklamasjonsavdelingen vår på [email protected] .

Om oss:
TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet.

TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over.

0:22
Strandhotell
1 month ago