dansommer.no

Vacation Home Rental

Velkommen til dansommer.no's Facebook-side! Her vil vi komme med tips, idéer og inspirasjon til ferie i sommerhus i Danmark.


Denne Facebook-siden er ment som et sted hvor du som følger kan få tips, idéer og inspirasjon til ferie i sommerhus, feriehus og ferieleiligheter i Danmark. Alle er velkommen til å bidra med reisetips og idéer. Når vi lanserer konkurranser er alle våre følgere selvsagt velkommen til å delta, med mindre det opplyses om noe annet i konkurransereglene.

Ved bestillinger eller spørsmål og endringer på eksisterende reservasjoner, kan du kontakte oss på telefon 21 99 90 10. Ellers er du selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt med oss her på Facebook, hvor vi ser frem til å komme med inspirasjon og hjelpe deg!

Kanskje finner du svar på dine spørsmål ved å besøke følgende side: http://www.dansommer.no/faq

Vi ønsker en hyggelig tone på siden, og aksepterer derfor ikke spam, æreskrenkende eller rasistiske tilnærminger, udokumenterte påstander og annet som forstyrrer opplevelsen på siden. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg og utelukke brukere fra siden, dersom vi mener det forekommer brudd på disse reglene.

Denne siden er ikke et forum for behandling av reklamasjoner. Ønsker du å reklamere over en leid bolig skal denne sendes til [email protected] Du er velkommen til å dele dine opplevelser som gjest hos dansommer her på siden, men reklamasjoner via Facebook blir behandlet akkurat som andre reklamasjoner, og som gjest vil man alltid bli bedt om å henvise seg til vår kundeserviceavdeling. Opplever vi at det ved gjentatte tilfeller blir delt innhold i forhold til en reklamasjon, eller innlegg som inneholder informasjon som ikke er relevant i forhold til dansommer forbeholder vi oss retten til å slette disse innleggene og eventuelt utelukke brukeren.

0:59
LEGO® House
4 months ago
1:00
Feriehus G4499
10 months ago