Fitness World

Gym/Physical Fitness Center

Fitness World Dalgas Avenue er vores superlækre midtbycenter. Tre etager med træningsudstyr, stor moderne holdsal og gode faciliteter.


VIGTIG INFO ..

Fitness World - Dalgas tilbyder følgende medlemskaber:
Fitness og Hold
Fitness og Hold - Lokalt

Vi lancerer ofte forskellige kampagne tilbud, spændende konkurrencer samt en lang række events, som du alt sammen kan holde dig orienteret om på vores hjemmeside eller Facebook profil.

Centerets normale åbningstider:
- Mandag - Søndag: Kl. 05:30-22:00
- 1. januar lukket

Bemanding i vores reception ..
- Mandag - Torsdag: kl. 09:00-20:00
- Fredag: kl. 09:00-18:00
- Lørdag, søndag og helligdage: kl. 09:00-15:00

P-muligheder ved Fitness World Dalgas:

- P-pladserne FORAN bygningen, over mod VUC, må benyttes i tidsrummet Kl. 17:30-07:00 .. Vær opmærksom på skiltning og de gældende regler for området .. HUSK AT STILLE P-SKIVEN

- P-pladser på BAGSIDEN og langs bygningen må benyttes hele døgnet all ugens dage .. Vær opmærksom på skiltning og de gældende regler for området.

0:15
🙏🏼!CHARITY EVENT!🙏🏼 Endnu engang samler vi ind til KRÆFTENS BEKÆMPELSE med et charity event lørdag d. 6/4 !!! Vi kører to blokke med en pause imellem. Hver blok koster 100 kr og går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse! 🧘🏼‍♀️ Der kommer derudover til at ske spændende aktiviteter udenfor holdsalen, hvor der bl.a. vil være mulighed for at blive forkælet hos forskellige behandlere, herudover får alle deltagere en lækker goodiebag på dagen. Til de heldige, vil der til hver blok også blive udtrukket en vinder af en lidt større præmie. I pausen mellem blokkene, vil der være foredrag med Rasmus Stampe. BLOK 1 Kl. 9.00-9.50: Meditativ morgenyoga med Alba Emilie Jäger: Kom og vær med til at starte dagen med denne blide yogatime, hvor fokus er på fordybelse og meditation. Vi begynder med en pranayama- åndedrætsøvelse, hvorefter vi bevæger os igennem en række blide stræk for hele kroppen. Timen afsluttes med en længere meditation og afspænding. Kl. 10.10-11.30: Hatha yoga med Laura Stampe: Remember to breathe-yoga. Glemmer du at trække vejret når du dyrker yoga? Så kom med på denne dejlige hatha-time, hvor du vil møde forskellige vejrtrækningsøvelser som alle husker dig på dit åndedræt. Når du kobler åndedræt på dine stillinger kommer du ikke kun dybere ind i dine stræk, du kommer også dybere ind i dig selv. PAUSE kl. 11.45-12.15: Foredrag med Rasmus Stampe: Hør lidt om meditation, mindfullness, buddhisme og yoga fra en person, der har trænet i zen buddhisme fuldtid i asien i over 5 år af en japansk zen-mester. Du vil blive udfordret med alle de ideer, der er i omkreds om hvad de forskellige ting indebærer, set fra et synspunktet af en, der har været i fuldtidstræning af den "ægte vare". Dette er ikke et Quick Fix selvstudie, men hård viden og information om hvad det kræver at gå denne vej. Mød manden bag dette. Han hedder Rasmus og har boet i asien 10 år og taler kinesisk på højt niveau. BLOK 2 Kl. 12.30-13.50: Flow yoga med Marie Knudsen Møller: The Flow in Focus. Vi starter ud men en blid åbning, hvor vi spreder vores vinger ud og tager imod de varme energier fra Yogaen. Vi bevæger os flydende længere ind og stopper op for at mærke os selv. Vi fortsætter vores flow og runder vores yoga af med en meditation. Kl. 14.10-15.00: Pilates med Bonnie Iburg: Velkommen til en time med fokus på coremuskulaturen. Vi skal arbejde med at styrke vores kropsstamme og - holdning, så vi er bedre rystet til en hverdag, hvor mange sidder ned i mange timer; og ofte i nogle unaturlige stillinger. Denne træning sker igennem sjove og udfordrende øvelser, som kan tilpasses til alle niveauer. Så uanset om du har været til pilates et utal af gange eller dette er din første gang, så kom og vær med! Du kan melde dig til eventet allerede nu. Betaling og tilmeldelse foregår i RECEPTIONEN og SKYND DIG! Kun 50 holdepladser til hver Blok! Kom og vær med til en inspirerende og lærerig dag og ikke mindst til et godt formål! Vi glæder os til og se dig! 🙏🏼🧘🏼‍♂️ //Team Dalgas
1 month ago