Studio Aktief & FitPower24/7

Gym/Physical Fitness Center

Studio Aktief / FitPower24/7 is een sportschool die bestaat uit twee unieke locaties. FitPower24/7 is 24 uur per dag 7 dagen in de week geopend en je kunt daar sporten op eigen intiatief ! Als je Fitpower lid bent kun je tevens sporten bij Studio Akief.


Studio Aktief staat bekend om zijn brede aanbod op sportgebied voor alle doelgroepen! We bestaan uit 2 locaties:

Studio Aktief:
Een gezellige, sfeervolle sportschool waar kwaliteit en begeleiding centraal staat. Wij vinden u als klant belangrijk en creรซren een prettige en veilige sportomgeving voor jong en oud! U kun hier gebruik maken van de vele faciliteiten zoals: fitness, groepslessen, jeugdlessen, spinning en zonnebank. Een proefles is altijd gratis!

FitPower 24/7:
FitPower 24/7 is een unieke locatie van 1200m2 die 24uur per dag, 7 dagen per week is geopend! FitPower 24/7 richt zich op sporters die intensief en functioneel willen traineren bovendien gebruik willen maken van de 24uurs service. Er staat een zeer uitgebreide collectie professioneel materiaal voor kracht, cardio en Cross-fit. Ook kunt u hier terecht voor Boksles en Cross-fit onder begeleiding. Een proefles is altijd gratis!