Fynda Spa & Butik Slim River

Massage Service

FYNDA SPA & BUTIK
SPA KECANTIKAN
Slim river
"SPA UNTUK WANITA SAHAJA "


SPA KECANTIKAN
VENDORS CONSEPT
VENDORS WANTED
WHATSAPP 0175484759

0:03
303472613739840
8 months ago
0:25
Mandi bunga
1 year ago
0:18
️ FACIAL DETOX MAGNET MASK (NP RM98) HARGA PROMOSI LESS 20% HANYA RM78 SAHAJA APPOINTMENT 0175484759 Masker terbaru "Magnetic Mud Mask" bersifat magnetic mampu menyerap kotoran dari liang roma dan kemudian ditarik keluar dengan magnet. . ➡️Apakah fungsi magnet dalam rawatan ini? . Live magnet digunakan untuk menarik masker lumpur yang telah menyerap semua toksin dan kekotoran dari wajah. Rawatan ini menggunakan kaedah “menarik” kekotoran kerana mahu menghalang kekotoran dari tersumbat semula ke dalam liang roma. Kaedah ini amat penting untuk kuasa pembersihan wajah yang maksimum. . KALAU MUKA TAK DETOX, DENGAN SISA MERKURI YANG KITA PENAH PAKAI DULU MASIH TAK HILANG, confirm pasti lagi wajib kita punya muka TAKKAN ADA RESULT! . Sebab tu ada yang pakai skincare mahal2,tp takde result.TOKSIN banyak dalam kulit. . 👩‍⚕️ Sis tahu? . Alat mekap,habuk debu2 kat sekitar kita ni ada elemen besi dan merkuri ,so kadang2 memang susah nak tanggal,dan kita susah nak nampak,sebab tu magnetic mud mask ni dicipta.Kaya dgn mineral untuk diserap kedalam kulit,lepastu kita boleh sedut element besi yang tak diperlukan dengan magnet.Liang roma pon tak tersumbat. Apakah fungsi magnet di dalam rawatan ini? . ----------------------------------------- Apa manfaat lepas sis guna Magnetic Mud Mask ? ----------------------------------------- 💋 DEEP CLEANSING - magnetic mask ni membersihkan kulit mati dan kotoran dalam pori dengan lebih dalam dan berkesan. Tarik guna magnet kan hehe. Cuci muka je tak betul2 bersih sis hehe . 💋 KULIT LEBIH CERAH DAN GLOWING - lepas semua kotoran dan dibersihkan, dalam ramuan magnetic mask ni ada Pearl Powder dan Alpha Arbutin, terus serap ke dlm kulit wajah kita dgn lebih berkesan. Sebab pori2 kita dah betul2 bersih kann. Barulah lebih cerah, putih dan glowing😘 . 💋 ANTI AGING - yesss ! Bukan saja cerah dan glowing, magnetic mask jugak dapat mengurangkan tanda penuaan pada wajah kita sis. Kulit lebih anjall gituu😘. Ramuan Peptide dalam magnetic mask ni akan tambah balik collagen yang hilang dari wajah sis. Barulah nampak muda mcm anak dara😘 . 💋 SKIN RECHARGING - muka kita sebenarnya perlu dibelai sis. Seeloknya sebulan 2 kali pergi spa.Guna laa Magnetic Mask ni. Kandungan Black Tourmaline membuatkan kulit sis lebih bertenaga dan segar. Baru lahh tak lesu jer wajah tu hehe☺️ . 💋 DETOX - yang mana ada masalah jerawat, sangat sesuai pakai magnetic mask ni. Bila pakai, magnetic mask ni akan menyahtoksik(detox) kotoran dalam dari kulit muka sis. Lepas tu nak pakai skincare ke apa, baru lah boleh. Kalau tak, pakailah apa pun, tak hilang jerawat/jeragat tu hehe☺️ . 💋 Kulit lebih glowing dan cerah.. 💋 Membersihkan kulit mati & kotoran dengan lebih dalam dan sekata. 💋 Tona kulit lebih sekata. 💋 Membaiki kulit wajah yang rosak. 💋 Menyahtoksik { DETOX } pada kulit. 💋 Mengurangkkan tanda penuaan. 💋 Kulit lebih segar dan bertenaga { Skin recharging }. 💋 Menganjalkan Kulit. 💋 Melembabkan kulit.
2 years ago