Karate Club Yoshitaka - Skopje

Sports Club

Шотокан Казе-Ха Карате-До Клуб „Јошитака“ - Скопје
Shotokan Kase-Ha Karate-Do Club "Yoshitaka" - Skopje


ШКК ЈОШИТАКА - СКОПЈЕ
врши уписи на нови членови во

ХОНБУ ДОЏО
(централна сала Партизан 3, Градски Парк)
понеделник и четврток
1-ва група - почетници 19:30 - 20:30
2-ра група напредни и црни појаси 20:30 - 22:00
и сабота
1-ва група 17:00 - 18:30
2-ра група 18:30 - 20:00

О.У. Кочо Рацин - ул. Мајка Тереза (Водњанска)
среда и петок
двете групи 19:00 - 20:30

Инструктори:
Сенсеи Живко Тасевски 7 Дан.
Сенсеи Енес Беговиќ 5 Дан.
Сенпаи Симона Трајкоска 4 Дан.
Сенпаи Менсур Омерагиќ 3 Дан.
Сенпаи Дарко Ангелески 3 Дан.

ВЕЖБАЈТЕ СО НАЈДОБРИТЕ ВО
НАЈСТАРИОТ КЛУБ ВО МАКЕДОНИЈА

ШОТОКАН-РЈУ КАЗЕ-ХА КАРАТЕ-ДО КЛУБ „ЈОШИТАКА“ - СКОПЈЕ

освојувачи на повеќе од 6000 медали и пехари од светски, европски, балкански,
државни и меѓународни првенства и турнири