Ishin vitet '[email protected] ollga.

Community

adm [sekretarja] dhe <3 meli <3..........Faleminderit qe jeni pjese e Faqes sone. Ju lutemi beni Komente te kontrolluara dhe pa ofendime.Qendrim te Kendshem ne Faqen tone."Faleminderit" Ai qe perdor fjal Banale merr Direkt bann


te kujtojme vitet 90 dhe para saj,, koha nuk kthehet pas ,,,por per ne jane nostalgji, mall, mirenjohje, emocion, respekt.....