Qyteti im Prizreni

Community

Vizitoni faqen ton ku mund të njiheni me gjtihçka rreth Prizrenit.Sport,Kulturë,Histori,Traditë dhe shumë gjëra të tjera.Mund ti dergoni edhe foto.


Faqja me populizuar e Qytetit të Prizrenit. Eshtë themeluar në vitin 2015 ku arriti sukses.Faqja Qyteti im Prizreni ka për detyre tju informoj lajmet rreth Prizrenit po ashtu edhe gjithcka rreth Prizrenit:Sport,Kulturë,Histori,Traditë dhe shume gjëra të tjera.

0:01
By: Lena
4 days ago
2:32
Kbf Bashkimi
7 months ago
3:14
Kb Bashkimi
7 months ago
6:33
#KbBashkimi
7 months ago
13:38
924256494415610
11 months ago
3:52
Video Qesharake
11 months ago