KIWI

Retail Company

Velkommen til KIWI! Hos oss handler du kjapt, trygt og billig! Vi forsøker å svare så raskt som mulig, men i hovedsak på hverdager mellom 8-16 :)


På relativt få år har KIWI minipris vokst til å bli Norges største lavpriskjede målt i antall butikker med over 600 butikker og 10 000 grønnkledde medarbeidere over det ganske land.

KIWI sitt mål er å være best. Med best mener vi alltid å være blant de to billigste på pris og aller best på nærhet, tilgjengelighet, avtaler og garantier. I tillegg skal du oppleve oss som utradisjonelle, kreative, en kjede som liker å overraske og gjør hverdagen både billigere og enklere for folk flest. KIWI sitt motto er « Bedre å være en god original enn en dårlig kopi!»

På KIWI’s Facebooksider er det plass til alle. Her poster vi alt fra nye ideer til store kampanjer og prosjekter som vil gjøre det kjappere, tryggere og billigere å handle hos KIWI. Har du noen ideer eller tips så er du hjertelig velkommen til å dele det med oss og andre KIWI kunder på disse sidene.

Vi håper på involvering og dine kommentarer er verdifulle for oss. Det skal slås fast at de kommentarer, bilder og video som postes av fans ikke nødvendigvis er representative for KIWIs holdninger. Vi kan heller ikke bekrefte og stå inne for innhold postet av fans. For å sikre et sunt og morsomt KIWI-miljø på våre Facebooksider vil vi gjøre vårt beste for å sikre at innlegg og dialog på våre sider er i tråd med den gode, glade og fremoverlente KIWI-filosofien.

Hos KIWI minipris forventer vi derfor at fans ikke poster bilder, kommentarer og videoer som:
- Har karakter av å være reklame eller spam
- Er rasistiske, krenkende eller uanstendige
- Er misvisende eller villedende
- Er i strid med lover, regler eller rettigheter
- På annen måte er krenkende

Hvis disse retningslinjer brytes, forbeholder KIWI Norge AS seg retten til å fjerne det upassende innholdet fra våre Facebooksider.

Vår bildepolitik er at vi kun legger ut bilder og video av folk som har gitt sitt samtykke. Vi oppfordrer fans til å gjøre det samme.

Siden er oprettet og administrert av KIWI Norge AS.

Hvis du ønsker at vite mer om KIWI, kan du besøke vår web-side: http://www.kiwi.no

For spesifikke kundeservice-spørsmål henvises til “kontakt oss” siden på Facebook eller send en e-post til [email protected]