Ψωμί Παπαδοπούλου

Food & Beverage Company

Αφράτο, νόστιμο ψωμί με το όνομα μιας αγαπημένης οικογένειας!


Η εταιρεία Παπαδοπούλου κατέχει εδώ και 90 χρόνια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Τώρα, λανσάρει δύο νέα προϊόντα: το "Χωριανό", χωριάτικο ψωμί σε φέτες και το "Γεύση στο τετράγωνο", αφράτο και νόστιμο ψωμί για τοστ!

Τα δύο νέα προϊόντα ήρθαν να καλύψουν την ανάγκη για νόστιμο, αφράτο ψωμί με διατροφική αξία, αλλά και με πλούσια γεύση και υφή!

"Χωριανό"
Με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας δημιουργήσαμε για εσάς ένα χωριάτικο ψωμί με αγνά, εκλεκτά υλικά, φυσικό προζύμι, πλούσια γεύση και υφή όπως αυτή του φρεσκοψημένου παραδοσιακού ψωμιού. Απολαύστε και τις 3 παραδοσιακές γεύσεις του "Χωριανού": "Σταρένιο με 6 Δημητριακά", "Ολικής Άλεσης" και "Πολύσπορο", είτε δημιουργώντας μπρουσκέτες, κρύα sandwich ή τοστ ή απλά συνοδεύστε το καθημερινό σας γεύμα.

"Γεύση στο τετράγωνο"
Πόση γεύση μπορεί να κρύβει μία τετράγωνη φέτα του τοστ? Περισσότερη από όση φαντάζεστε! Δοκιμάστε το "γεύση στο τετράγωνο", το αφράτο και νόστιμο ψωμί για τοστ με φυσικό προζύμι, που δημιουργήσαμε για εσάς, σε 4 γεύσεις : "Σίτου", "Ολικής άλεσης", "με Καλαμπόκι" και "Πολύσπορο" είτε δημιουργώντας κλασικά τοστάκια ή σε club sandwich με υλικά της αρεσκείας σας. Περισσότερη νοστιμιά, περισσότερη γεύση σε ένα ψωμί που φτιάχτηκε για... απόλαυση στο τετράγωνο.