Faizal Ismail FBI

Public Figure

Owner of FBI Entertainment, Daging Itam Manis FBI, FBI Vacations, FBItee
email : [email protected]

0:17
Oooppsss!
4 months ago
1:00
CERITA DARI MALAWI . Jom subscribe channel YouTube "SQUAD CELEBRITY GLOBAL VOLUNTEERS" untuk menjadi antara orang pertama yang menonton kesemua 20 episod suka-duka ikon-ikon di 4 lokasi kempen terbabit. Kempen #water4malawi ini untuk memperbaiki dan meningkatkan tahap kesihatan dan kebersihan komuniti yang terjejas akibat banjir di Malawi. Dana sebanyak RM600,000 diperlukan untuk membantu penduduk disitu. Ikon Kempen @water4malawi : @faizalfbi76 @therealfafau @zoeyrahman Icon Motivator : Ustaz @sabriabdrani . 💧 💦 💧 💦 💧 🔴SQUAD CELEBRITY GLOBAL VOLUNTEERS🔴 _ Anda ingin menjadi DUTA KECIL Team Selebriti❓ _ Mudah saja. Anda hanya perlu lakukan 2 tugasan mudah ini ⤵ _ ✅SHARE & tularkan misi-misi ini di sosial media, whatsapp group atau apa sahaja platform media yang anda ada. _ ✅DERMA secara konsisten untuk projek ini sehingga hujung tahun 2018 dengan amaun *MINIMUM RM10*. _ Bersama melaksanakan projek kemanusiaan di 4 buah negara meliputi 3 benua. . Jom jadi DUTA KECIL sekarang. ✔ Daftar ➡ http://www.ukhwahforummah.org/daftar ✔ Derma online ➡ http://bit.ly/donate-squad ✔ Derma secara manual ➡ MAYBANK Account 5647 9912 4590 - Ukhwah For Ummah (U4U) (Nota : sila nyatakan untuk "W4M") . 🔹Sila layari website kami untuk info lanjut: www.islamic-relief.org.my or http://www.ukhwahforummah.org atau WhatsApp : +6011 5147 6963 . ✅ WE CARE FOR A BETTER WORLD . #tabang4marawi #misija4bosnia #water4malawi #school4godda . #Repost @therealfafau • • • • • T A K S E M U A T A H U . Kadang2 dlm hidup kita mesti pernah cakap dengan kawan atau adikberadik atau orang yg kita tak kenal ... “haish! Takkan itu pun tak tau?!” 🤦‍♀️ . Well, memang xsemua tahu apa yg ada kat depan dorang dan tak semua tahu apa yg perlu dibuat dengan brg yg diberi . Back to basic .. husnuzon. Jgn fikir jahat jangan padang rendah jgn jgn jgn berfikiran negative . Mana tahu lps mereka tahu mereka akan lebih advance dr kita 😉 . Nota: kita boleh menderma utk memberi perubahan kepada mereka yg tak tahu masa depan mereka BOLEH CERAH 😉😘 . Notalagi: nak jadi team #water4malawi dan derma boleh klik kat bio ataih IG FF tu ❤️
4 months ago
0:48
#Repost @ukhwah4ummah with @get_repost ・・・ Rasulullah bersabda, "Aku mengagumi seorang mukmin karena selalu ada kebaikan dalam setiap urusannya. Jika ia mendapatkan kesenangan, ia bersyukur (kepada Allah) sehingga di dalamnya ada kebaikan. Jika ditimpa musibah, ia berserah diri (dan menjalankannya dengan sabar) bahwa di dalamnya ada kebaikan pula." (HR Muslim) Suhaib reported that Allah's Messenger (ﷺ) said: Strange are the ways of a believer for there is good in every affair of his and this is not the case with anyone else except in the case of a believer for if he has an occasion to feel delight, he thanks (God), thus there is a good for him in it, and if he gets into trouble and shows resignation (and endures it patiently), there is a good for him in it. (Sahih Muslim) . 🏥 "Disebabkan @faizalfbi76 sakit maka membawa kami to experience another beautiful things..." @therealfafau . Apakah pengalaman indah itu? Anda boleh tonton video penuh di 👇🏻 https://youtu.be/_0xMlvI5ug0 EP8 FAIZAL ISMAIL INJURED DI KAKI???!!! . Sila subscribe channel YouTube "SQUAD CELEBRITY GLOBAL VOLUNTEERS" untuk menjadi antara orang pertama yang menonton kesemua 20 episod suka-duka ikon-ikon di lokasi kempen ini. . 💧 💦 💧 💦 💧 Ikon Kempen @water4malawi : @faizalfbi76 @therealfafau @zoeyrahman Icon Motivator : Ustaz @sabriabdrani . 🔴SQUAD CELEBRITY GLOBAL VOLUNTEERS🔴 _ Anda ingin menjadi DUTA KECIL Team Selebriti❓ _ Mudah saja. Anda hanya perlu lakukan 2 tugasan mudah ini ⤵ _ ✅SHARE & tularkan misi-misi ini di sosial media, whatsapp group atau apa sahaja platform media yang anda ada. _ ✅DERMA secara konsisten untuk projek ini sehingga hujung tahun 2018 dengan amaun *MINIMUM RM10*. _ Bersama melaksanakan projek kemanusiaan di 4 buah negara meliputi 3 benua. . Jom jadi DUTA KECIL sekarang. ✔ Daftar ➡ http://www.ukhwahforummah.org/daftar ✔ Derma online ➡ http://bit.ly/donate-squad ✔ Derma secara manual ➡ MAYBANK Account 5647 9912 4590 - Ukhwah For Ummah (U4U) (Nota : sila nyatakan untuk "W4M") . 🔹Sila layari website kami untuk info lanjut: www.islamic-relief.org.my or http://www.ukhwahforummah.org . atau WhatsApp : +6011 5147 6963
4 months ago